FRAMTIDEN FÖR GD

Gymkhana Drift i Östersund drivs vidare med ny ledning.

Sedan 2015 när Gymkhana Drift såg ljuset för första gången har vi alla förundrats över det intresse och spridning varumärket fått världen över. Vi känner idag en enorm tacksamhet till alla som uppmärksammat eventet, och framför allt till alla som gjort det möjligt. Utan alla tiotusentals fantastiska besökare, deltagare, Östersunds kommun, sponsorer, medhjälpare samt nära och kära hade Gymkhana Drift aldrig blivit till vad det är idag, och för det vill vi innerligt tacka er alla.

Mantorp Park tar över rodret.

Framtiden kunde inte se ljusare ut när vi nu stolt kan presentera nya ledningen för Gymkhana Drift med Max Lundgren och Fredrik Sjöqvist i spetsen från Mantorp Park, som precis förvärvat varumärke och verksamhet. Mantorp Park organisationen är en av de ledande aktörerna i vårt land inom bilsport, och driver idag några av Europas största motorsportevent tillsammans med sina medarbetare. Detta medför också en stor potential för utveckling, och i framtiden kommer det presenteras mycket spännande från deras sida.

Östersund.

Vi grundare av Gymkhana Drift är otroligt glada att se en blomstrande framtid för eventet. Och det som gör oss mest glada är att det fortsatt kommer hållas i vår fantastiska stad Östersund, där vi tillsammans med alla besökare sedan  2011 varit med om oförglömliga ögonblick på de event vi producerat i staden. Men allt har sin tid, och nu lämnar vi över stafettpinnen för vår eventverksamhet.

Från botten av våra hjärtan, tusen tack!

//Olle Olsson, Tobbe Hising och Carl Svedberg.

Copyright 2021 Gymkhana Drift