Om Gymkhana Drift

Efter att ha producerat Sweetcamp/The Jam under 4 års tid med stor framgång, tog vi under 2015 steget att presentera ett helt nytt event, Gymkhana Drift. I augusti 2015 genomfördes eventet och resultatet blev utöver våra vildaste fantasier. Med 8000 skrikande besökare på arenan, 5800 som tittade på vår livesändning och över 25 000 som tittat på livesändningen i efterhand fick vi en räckvidd som vi bara kunde drömma om. Genom våra sociala kanaler når vi ut till över 1 miljon följare och varumärket Gymkhana Drift blev fort ett väl etablerat event som uppmärksammats världen över.

Gymkhana Drift är en helt ny form av sporten , där vinnaren koras av ren prestation istället för bedömning. Med tid, exakt precision samt självklart genom att hålla bilen i drift får förarna sin poäng som live visas på våra storbildsskärmar så publiken enkelt kan följa tävlingen.

Vi presenterar den största och mest avancerade arenan där förarna pressas till max och publiken får en show utöver det vanliga där alla kan se varje liten detalj på banan. Med stora läktare som inringar vår arena är våra besökare mitt i hetluften och känner trycket av 800 vrålande hästkrafter i kroppen. Tävlingen genomförs kvällstid och med hjälp av det tyngsta artilleriet inom ljud, ljus och effekter får banan ett liv som ger vem som helst gåshud och ärilar i magen, och det är innan bilarna ens kommit in på banan. Varje bil som entrar banan ackompanjeras av våra Dj´s och ljustekniker som ser till att förarens prestationer reekteras i form av ljud, ljus och explosioner

När andra extremsporter som freestyle motocross, fsx, trial m. ligger oss varmt om hjärtat,har vi självklart involverat detta under eventet också. Vi har världseliten på plats för att krydda upplevelsen ytterligare för våra besökare.

I vår 4000m2 stora mässhall kan våra besökare under två timmar innan arenan öppnas besöka våra sponsorers montrar, träa och bekanta sig med förarna och deras bilar samt bjudas på underhållning i många olika former. Här nns också möjlighet till förfriskningar samt mat från vår restaurang med serveringstillstånd. Allt detta i en grym atmosfär, uppbyggt med ljus, ljud och effekter.

Självklart sänder vi hela eventet live på nätet och producerar en klippt version för att kunna se allt om och om igen.

Vi hoppas verkligen från djupet av våra hjärtan att vi ser er där tillsammans med oss!

/ Olle Olsson, Tobbe Hising & Carl Svedberg

Årets Event 2015

Greenlight Galan

Årets marknadsförare 2013

Guldgalan