Warning: Creating default object from empty value in /customers/a/b/2/gymkhanadrift.se/httpd.www/wp-content/themes/enfold/config-templatebuilder/avia-shortcodes/slideshow_layerslider/slideshow_layerslider.php on line 28 Om Eventet – Gymkhana Drift

Om Gymkhana Drift

Efter att ha producerat Sweetcamp/The Jam under 4 års tid med stor glädje och framgång, tog vi under 2015 steget att presentera ett helt nytt event, Gymkhana Drift. Eventet kördes under två års tid på Frösö Park och resultatet blev bättre än alla våra förväntningar. Med 8000 skrikande besökare på arenan, ca 8000 som tittade på vår livesändning och över 30 000 som tittat på livesändningen i efterhand har Gymkhana Drift en otrolig räckvidd. Genom våra sociala kanaler når vi ut till över 4 miljoner följare med våra uppdateringar, och varumärket Gymkhana Drift blev fort ett väletablerat event som uppmärksammats världen över.

2017 togs eventet till en ny nivå!
Med en ny arena i form av Östersunds Skidstadion och en show som aldrig tidigare skådats har vi ett mål att göra det största och maxade eventet våra besökare någonsin upplevt. Vi skapar här den mest avancerade arena för drifting som någonsin byggts och denna gång tar vi effekterna till en helt ny nivå. På Skidstadions stora läktare med plats för 12 000 personer placerar vi våra besökare mitt i hetluften och låter de känna trycket av tusentals vrålande hästkrafter rakt in i benmärgen. Tävlingen genomförs kvällstid och med hjälp av det tyngsta artilleriet inom ljud, ljus och effekter får banan ett liv som ger vem som helst gåshud och fjärilar i magen. Varje bil som äntrar banan ackompanjeras av våra Dj´s och ljustekniker som ser till att förarens prestationer reflekteras i form av ljud, ljus och explosioner.

På Skidstadion bygger vi även ett 900kvm stort restaurangtält med serveringstillstånd där våra besökare kan avnjuta god mat och dryck samtidigt som de tittar på förarnas prestationer några meter nedanför terrassen eller genom våra transparenta tältväggar.

När andra extremsporter som freestyle motocross, fsx, trial m. ligger oss varmt om hjärtat,har vi självklart involverat detta under eventet också. Vi har världseliten på plats för att krydda upplevelsen ytterligare för våra besökare.

Självklart sänder vi hela eventet live på nätet och producerar en klippt version för att kunna se allt om och om igen.

Vi hoppas verkligen från djupet av våra hjärtan att vi ser er där tillsammans med oss!

/ Olle Olsson, Tobbe Hising & Carl Svedberg

Årets Event 2015

Greenlight Galan

Årets marknadsförare 2013

Guldgalan