Warning: Creating default object from empty value in /customers/a/b/2/gymkhanadrift.se/httpd.www/wp-content/themes/enfold/config-templatebuilder/avia-shortcodes/slideshow_layerslider/slideshow_layerslider.php on line 28 GD första kvinnliga deltagare: Lena Charlotte Westby – Gymkhana Drift
GD första kvinnliga deltagare: Lena Charlotte Westby

Det har under en lång tid pågått ett sökande efter kvinnliga deltagare yill Gymkhana Drift, och nu kan vi äntligen släppa vår första namn! Lena C. Westby kliver in i hetluften och kommer stå på startlinjen som en av våra förare den 24 Aug på Östersunds Skidstadion.
Vi tog ett snack med Lena för att kolla hur karriären sett ut och hur känslorna inför GD är.

Hur länge har du kört drifting?
Når det kommer til hvor lenge jeg har holdt på med drifting så har ikke det vært i så veldig mange sesonger, hadde min aller første sesong i 2014, så et opphold på 2 år før jeg startet på nytt igjen i 2017. Da med samme bil, men med en god del nye oppgraderinger. Fortsatte også inn i 2018, men hadde mye mindre kjøretid dette året så har vel kjørt 2 og en 1/2 sesong til sammen.

Vilka event kommer du köra under säsongen 2019?

Ettersom min motor fikk trøbbel i fjor høst, så har sesongen latt vente på seg. Så eksakt hvilke event jeg kommer til og møte opp på er litt uvisst enda, men planen foreløpig er Car and Drift show i Lilllesand, Hovedtreff Gatebil, muligens E30meet og selvfølgelig Gymkhana Drift da!! Det blir vel mitt største event hittils!

Vilka andra förare inom drifting inspirerar dig?
Først må jeg bare si det at det er veldig mange i denne sporten som jeg ser opp til på alle mulige måter, men for og nevne noen av de da så er det Karolina Pilarzcyk, Ramona Rusu, Krisse Aalto, Michelle Westby og ikke minst min egen gode venninne innefor drifting i Norge Ann Mari Fossen! Og det er av den enkle grunn at vi støtter hverandre, lærer av hverandre og at hun gjør ting på en litt annerledes måte som fortsatt har en god virkning! Ikke minst er hun litt sprø, noe man nesten må være i den sporten her. 😉

Hur känns det att vara den första kvinnliga föraren på Gymkhana Drift?Jeg kan vel egentlig ikke helt beskrive det med ord, da det er så fryktelig stort og ikke minst uvirkelig at jeg av alle får sjansen til og være den første kvinnelige føreren! Og må si at enten om jeg vil eller ei så har jeg et enormt press på meg nå! Jeg har så uendelig lyst til og kontrollere nervene mine og fullføre det her med stil, for jeg vet at jeg kan og jeg har ikke lyst til og skuffe! Jeg er ihvertfall evig takknemlig og selv om jeg gruer meg litt( noe som er lov) så gleder jeg meg helt sinnsykt til denne opplevelsen!

Vad har du för förväntningar på Gymkhana Drift?

Ut ifra hva jeg tidligere har sett så VET jeg at årets GD blir sinnsykt rått!!  Forventningene til meg selv har jeg nok litt blandede følelser for, da jeg vet at jeg stiller sammen med kanskje flere av Europas beste sjåfører! Men jeg skal gjøre mitt aller beste og sørge for at uansett utfall så blir dette et minne for livet!

Otroligt kul att ha Lena med på startlinjen!
Välkommen till start!

Lena Charlotte Westby (32)
Brumunddal, Hedmark

Bmw E30 1989
S54B32 m/vanos ( 894 whp/ 1000 nm)
Precision 6766
EcuMaster datastyring
530d girkasse
Wisefab
DL customworks bodykit
Rocketbunny tail
Gs performance 18″

Samarbeidspartnere:

Ifor Williams Norge AS
Tools AS avd. Gjøvik
Cylmo
Hurtigruta Carglass avd. Nydal
Do88 AB
Elitebil AS
Volden Racing Performance
Grønvolds bildemontering